Acquire

OPEL GARANTIE

Om te zorgen dat u 100% van uw Opel kunt genieten, biedt Opel een uitgebreide fabrieksgarantie van 2 jaar op elke nieuwe Opel. Op Opel Onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die gemonteerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie. Plus 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.

Wat valt onder de fabrieksgarantie?

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op elke nieuwe Opel.
  • Op Originele Opel onderdelen, Opel ruilonderdelen en accessoires die geïnstalleerd zijn door de Opel dealer 1 jaar fabrieksgarantie.
  • 2 jaar lakgarantie.
  • 12 jaar garantie tegen doorroesten van de carrosserie.*
  • Deze garanties zijn gekoppeld aan de auto en via het service- en garantieboekje overdraagbaar aan een volgende eigenaar.

De fabrieksgarantie van Opel geeft u recht op gratis reparatie van defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de garantietermijn van twee jaar voordoet. Het enige dat u hoeft te doen, is uw auto volgens de fabrieksinstructies laten onderhouden. Uw Opel dealer geeft u graag alle details.

* Let op: de garantietermijn van 12 jaar tegen doorroesten geldt voor Opel personenauto’s. Voor bedrijfswagens geldt een afwijkende termijn van 8 jaar voor de Combo en 6 jaar voor Vivaro en Movano. De garantie is alleen geldig als de auto elk jaar na aflopen van de fabrieksgarantie door een Opel dealer aan een corrosieweringscontrole is onderworpen, met bewijs door middel van ondertekening en afstempeling van het controleformulier.

Direct contact